DEL

 

BMW 3-serien er en populær model på brugtbilmarkedet, og juryen bag Årets Brugtbil 2016 har vurderet, at den er så godt et køb både mekanisk og økonomisk, at den fortjent vinder titlen i år.

-BMW 3-serie er med sin høje kvalitet, gode materialer og logiske opbygning en oplagt vinder af prisen som Årets Brugtbil 2016. En sportslig bil med fantastisk komfort og super køreegenskaber, der kan forføre de fleste. Der er samtidigt meget få fejl ved syn og test, hvilket gør nomineringen oplagt, siger Martin Gregersen, bilinspektør og repræsentant for Applus Bilsyn ved kåringen af Årets Brugtbil.

Også hos landets mest anerkendte motormedie, Bil Magasinet, er der begejstring at spore. Motorjournalist Steen Bachmann siger i en kommentar, at man i dag kan få en 4-5 år gammel E90 fra 200.000 kr., og den kører lige så godt som dengang magasinet havde bilen på forsiden første gang (2005). Han tilføjer, at selv  den svage 316d udgave med 114 hk kører godt. Steen Bachmann har ikke hørt om generelle fejl på modellen, den er billig at holde kørende og kan generelt køre langt på literen, hvis man vil.

Lang tradition for kåringen

Det er 11. gang, at en bredt sammensat jury af motorjournalister og bileksperter kårer Årets Brugtbil, og kåringen er med til at beskrive de mange forskellige elementer, der gør en brugtbil til et godt køb.

– Vinderbilen skal både være et godt køb i forhold til prisen, set i forhold det generelle ejerskab og sidst men ikke mindst skal den være solidt skruet sammen, siger Jan Lang, repræsentant for BilBasen i Årets Brugtbil.

Glæde hos BMW Danmark

Det var en glad adm. direktør hos BMW Danmark, Jan Askholm, der modtog den gode nyhed. Han siger, at BMW Danmark er utroligt glade for, at BMW 3-serien har fået denne anerkendelse og han konstaterer, at modellen – selv med nogle år på bagsmækken – er en attraktiv bil: – Der er stor efterspørgsel efter både Sedan og Touring i vores forhandlernet, og vi håber på, at titlen som Årets Brugtbil vil give endnu flere bilister mulighed for at opleve køreglæden i en BMW, siger Jan Askholm.

Kommentarer