DEL

I sidste måned havde Audi verdenspremiere på deres første rent elektrisk drevne bil. Interessen har været stor, og nu følger Audi Danmark efter bl.a. Norge, som har haft stor succes med deres online-reservation af Audi e-tron. Med en forhåndsreservation lover Audi en plads i køen, når produktionen på den C02-neutrale fabrik i Bruxelles skal planlægges.

Den 490 cm lange SUV yder 408 hk og muligheden for at lade med en kapacitet på op til 150 kWh imponerer, da det kan give store mængder strøm på det 95 kWh store batteri på ret kort tid. En fuld opladning giver en rækkevidde på mere end 400 kilometer. Audi e-tron har efter sigende en perfekt vægtfordeling og den må trække op til 1.700 kilo på trækkrogen.

Det er første gang, at Audi i Danmark tilbyder online forudbestilling af en af deres nye modeller, og marketingchef hos Audi Danmark, Morten Friis-Olsen, glæder sig over tiltaget: 

-Vi har oplevet stor interesse i vores elektriske Audi e-tron bl.a. hos vores forhandlere og med mange tilmeldinger til vores e-tron-specifikke nyhedsbrev. Audi er en del af fremtidens bæredygtige mobilitet, og vi er glade for at kunne tilbyde vores dedikerede kunder en unik mulighed for at komme med på rejsen, når Audi nu indleder en ny e-poke og bliver elektrisk, siger Morten Friis-Olsen.

Forhåndsreservér din Audi e-tron på site.audi.dk/reserver-etron
Du forpligter dig ikke til køb ved at reservere en Audi e-tron, og der opkræves ikke depositum.

Audi e-tron i Danmark

De første Audi e-tron finder vej til de danske forhandlere omkring årsskiftet. Der er endnu ikke danske priser, men ifølge kilder hos den danske importør vil prisen ligge et sted mellem 1.000.000 og 1.200.000 kroner. Du kan holde dig opdateret ved at tilmelde dig Audi e-tron-nyhedsbrevet på www.audi.dk/etron.

Kommentarer