DEL

Den heldige familie bliver hentet i den selvkørende Audi A7 “Jack” og vil kunne se kampene på begge kampdage fra deres midlertidige hjem – med FC Bayern Münchens Jérôme Boateng som deres vært.

“Boligen,” der er specielt lavet til Audi Cup, er en stue om dagen og laves om til et soveværelse om natten, hvilket gør det muligt for familien at overnatte direkte ved siden af banen. Fodboldkampene er mellem FC Bayern München, Atletico de Madrid, Liverpool FC og SSC Napoli.

Efter familiens ankomst til München lufthavn, vil den selvkørende bil, Audi A7 piloted driving concept, køre vinderfamilien automatiseret til stadion for et kig i kulisserne af Audi Cup. Jérôme Boateng vil byde vinderne velkommen til deres unikke midlertidige hjem, og familiens børn vil kunne følge deres favoritspillere på banen før kickoff og derefter fejre sejrene med de vindende hold på banen.

For at være med i konkurrencen skal en familie bare introducere sig selv og fortælle om den bedste fodboldrelaterede oplevelse, de har haft sammen. Den mest originale og kreative indsendelse vinder. Interesserede familier kan deltage på www.airbnb.com/night-at/audicup. De, der ikke er så heldige at vinde, kan stadig se Audi Cup live – blot fra tribunerne. Billetter til begge kampdage er tilgængelige på www.audicup.com. Dagsbilletter starter fra 20 euro. Audi Cup spilles i dagene 1. og 2. august.

Kommentarer