DEL

Sportslig elegance indkapslet i en unik og eksklusiv stil. Harmoniske former og rummelighed kombineret med Alfa Romeos mekaniske og tekniske ekspertise i at fremstille kraftfulde og alsidige køretøjer. Det er essensen af Stelvio – den italienske bilproducents første SUV i mærkets mere end 100-årige historie. Fabrikken viste den ekstreme Quadrifoglio-version på Los Angeles International Motor Show i november sidste år, men allerede nu er der mere på vej.

Næste skridt i lanceringen af Stelvio sker med en spændende ny version, hvor alt er designet med henblik på at sikre maksimal køreglæde og præstationer i topklasse i en kabine pakket med luksus. Den har fået navnet Stelvio First Edition og kan nu bestilles hos landets Alfa Romeo forhandlere til en pris på 930.000 kr. med 280 hk, firehjulstræk, automatgear og alt i udstyr. Eneste anke er, at den desværre kun fås med fire cylindre.

Udvendig er Stelvio First Edition karakteriseret ved et enkelt design, der er udtryk for mere end 100 års designtradition, hastighed og skønhed. Det samlede indtryk fuldendes med 20″ alufælge, lakerede bremsekalibre, Bi-Xenon forlygter, forkromede vinduesrammer, ekstra tonede ruder i bag samt lys i dørhåndtagene – alt sammen som standardudstyr.

Samme elegante sportslige udtryk går igen inde i kabinen, der er designet med føreren i centrum, det ses bl.a. ved rattets lækre udformning med integreret startknap som vi kender det fra Giulia. Aluminium gearskifte-paddles bag rattet er ligeledes standardudstyr.

Lædersæderne er elektrisk justerbare, og med varme, og rattet er ligeledes med varme. Bilens indre forkæler føreren med det kurvede instrumentbræt, paneler i ægte træ, 3D-navigationssystem, et 8,8” display samt DAB-radio og yderligere 7” farvedisplay i instrumenthuset.

Stelvio er i øvrigt navnet på det højeste bjergpas i Italien og på vejen der fører op over bjergpasset. Med mere end 75 hårnålesving er den 20 kilometer lange vej gennem årene blevet synonym med ferie og rejseoplevelser.

Kommentarer