DEL
På blot 36 timer var alle 3300 pladser til dette års Dacia Picnic på Egeskov Slot revet væk. 550 er på venteliste

Omtrent 800 Dacia-biler ruller søndag den 29. maj ind på parkeringsområdet ved Egeskov Slot. De skal alle til Dacia Picnic, og det er en begivenhed, der er rift om. I alt er der plads til 3300 deltagere, og da der blev åbnet for tilmeldinger torsdag middag, gik der blot 36 timer før Dacia Danmark kunne melde alt udsolgt.

– Det er helt fantastisk at opleve den store interesse, der er omkring Dacia Picnic. På blot tre år er det etableret som en fast begivenhed, som kunderne glæder sig helt enormt til. Faktisk har vi ud over de 3300 tilmeldte også 550 personer på venteliste, så det er virkelig en succes, fortæller Dacia Business Manager Thomas Kohl til biltesteren.dk.

Kæmpe familieudflugt og sjov gimmick

Ganske som de to foregående år er kernen i Dacia Picnic en udflugt for hele familien, hvor der er gratis adgang til parken og slottet på Egeskov. Men i år introduceres endnu en nyhed.

– Dacia-kunderne er enormt glade for deres bil, og mange har virkelig piftet dem op. Derfor lancerer vi nu en konkurrence på Dacias facebookside. Her kan man indsende billeder af sin bil, hvis man mener, at den er Danmarks flotteste Dacia. Vi vælger så tre biler ud, som udstilles ved Dacia Picnic, og sidst på dagens udråber vi sammen med Dacia Klub Danmark vinderen. Han eller hun kan så det næste år kalde sig indehaver af Danmarks Flotteste Dacia, siger Thomas Kohl.

Han opfordrer alle med en flot Dacia til at smide et foto af bilen på Dacia Danmarks facebookside. Er der en som bliver valgt ud, men hvor ejermanden ikke har fået billet til Picnic, vil han eller hun naturligvis få det som en ekstra gevinst.

Underholdning og grill

Ud over konkurrencen vil der være topklasse underholdning, som er en overraskelse på dagen, ligesom der vil være et kæmpe grill område, hvor der serveres gratis mad og drikke.

Dacia Picnic bliver afholdt i lyset af en stor og voksende succes for Dacia i Danmark. I alt kører der godt 8600 Dacia rundt i Danmark, og siden sidste år er mærket vokset med knap 46 procent. År til dato har Dacia en markedsandel på knap to procent, hvilket faktisk er det samme som prestigemærket BMW har.

Kommentarer