DEL

”Another one drives a Duster” Sådan lyder reklamesangen for Dacia Duster, der er den mest populære Dacia overhovedet. Og nu er der endnu en grund til at kigge nærmere på den rumænske SUV.

Nu kommer der nemlig en ny udstyrsvariant – navnet er Black Shadow – og det er en bil, der designmæssigt fremstår både eksklusiv og rå. Indvendigt bliver man forkælet med udstyr som man hidtil kun har kunnet drømme om.

Dacia Duster Black Shadow tager udgangspunkt i den højeste udstyrsvariant – nemlig Laureate. Og så læsses der ellers udstyr på for 18.000 kroner. Men det skal køberne ikke betale. De sparer 5000 kroner på udstyret.

Så for 203.205 kroner kan du blive ejer af versionen med enten den stærke 125 hk turbo benzinmotor eller den bomstærke 109 hk dieselmotor. Prisen for de to er den samme.

Man kan naturligvis også vælge 4X4 versionen, så hedder prisen 239.290 kroner. Men så er der heller ikke plads til mere udstyr og flere lækre detaljer, fortæller Dacias danske importør i en pressemeddelelse.

I Black Shadow versionen er 16 tommer sorte alufælge, sidespejle, luftindtag og midterkonsol i sort pianolak standard. A og B stolperne i bilen er også sorte, og der er mørktonede sideruder.

På udstyrssiden forkæles man med, aircondition, fartbegrænser og fartpilot, baksensor, læderrat og multimediesystem med bluetooth telefoni og DAB radio.

Kort sagt Black Shadow har alt hvad man kan ønske sig af udstyr. Black Shadow fås naturligvis i sort, men også i hvid metal og to brune nuancer, og kommer inden for et par uger i handlen hos landets Dacia-forhandlere.