DEL

Hvor der er et dansk cykelløb, er Skoda så godt som altid. Siden april har Skoda sponseret mere end 15 cykelløb – alt lige fra Tøserunden i Køge til EM i landevejscykling i Herning. Men den tilbagevendende store finale på cykelsæsonen er altid PostNord Danmark Rundt, som Skoda sponserer for 6. år i træk.

Et professionelt cykelløb kræver masser af biler for at kunne køre rundt, og igen i år stiller Skoda altså mere end 30 biler til rådighed for bl.a. løbsledelse, officials, lægestab og repræsentanter fra Union Cycliste Internationale (UCI). De får fornøjelsen af at køre rundt i Skodas største og mest rummelige modeller; Octavia, Superb og Kodiaq.

Sponserer den hvide ungdomstrøje

Ikke alene sponserer Skoda PostNord Danmark Rundt med biler. Skoda lægger også navn til den hvide ungdomstrøje, som tildeles den ungdomsrytter, som samlet er bedst placeret efter hver etape. Til sidst hyldes den samlede vinder af Skoda Ungdomskonkurrencen på podiet i Aarhus.

– Hos Skoda lægger vi vægt på at støtte cykelløb for både motionister og professionelle, fordi begge dele er med til at udbrede den sport, som vi alle elsker. Den hvide ungdomstrøje motiverer de unge cykelryttere, som er Danmarks kommende cykelstjerner, siger Skodas direktør i Danmark, Henrik Blom.

Mød Skoda i start- og målområderne

De hundredtusinder af tilskuere til PostNord Danmark Rundt kan ligeledes se frem til at møde Skoda, som kører i karavanen foran feltet. Samtidig har Skoda en udstilling i start- og målområderne i byerne undervejs, hvor man bl.a. kan købe Skodas cykeltøj og –udstyr.

PostNord Danmark Rundt afholdes 12.-16. september. Løbet starter på Frederiksberg og efter fem etaper på i alt 760 km ender løbet i Aarhus i anledning af byens rolle som europæisk kulturhovedstad.

Kommentarer