DEL

Lee Martin Kiesa har længe gået med tanken om at lave et kæmpe arrangement for alle motorsportsinteresserede i hele Danmark. I mange år har han drømt om at samle alle slags biler ét sted, så folk kan komme og se og prøve alt fra en Ferrari og Lamborghini til en amerikansk Nascar. Nu er drømmen tæt på at blive til virkelighed, for i weekenden 20. og 21. august åbner han portene til Flyvestation Vandel til Motorfestival.dk.

Arrangementet har fået stor opbakning fra både bil- og motorcykelforhandlere, men også stor opbakning fra danske racerkørere fra de forskellige klasser, så både Mikkel O. Pedersen, Nicki Petersen, Mikkel Gregersen, Michael Outzen, Kevin Rossel, Ronnie Bremer, Ulrik Linnemann, Mikkel Mac, Frederik Vesti, Frederik Nymark og mange flere kommer og laver opvisning på den mere end tre kilometer lange high-speed bane.

Motorfestival.dk har også, i samarbejde med Monster Energy, fået muligheden for at afvikle Gymkhana Grid for første gang i Danmark, som Ken Block introducerede i Top Gear. Til dette er der allerede tilmeldt mange internationale kørere fra bla. England og Kroatien og sidste års vindere deltager også.

På Motorfestival.dk er det ikke kun biler vi får at se, det bliver stort set alt med en motor. Publikum kan derfor glæde sig til både FMX Freestyle show, MC stunt show og Road Racing show. Som tilskuer kan man komme ud og prøve forskellige crossere og ATV’er på den bane, som de har valgt at bygge midt på den gamle landingsbane.

En vigtig ting for Lee Martin Kiesa er, at det bliver en motorfestival for alle: -Jeg ønsker at afholde en festival for hele familien. Derfor kan børn komme og lege i det mere end 1.200 kvadratmeter store børneområde og komme ud at køre i Bumle og McQueen fra ”Biler”, og kvinderne kan købe tøj i outletbutikkerne, og så vil både Citybois, Blak og Zididada give koncert i løbet af weekenden. Dermed kan den bilinteresserede far roligt tage hele familien med, siger Lee Martin Kiesa til biltesteren.dk.

Den tidligere danske Formel 1-kører, Nicolas Kiesa, kommer også til Vandel, både som racerkører, hvor han skal ud og køre i en ægte Formel 1-racer, men også sammen med hans medvært på TV3, Peter Palshøj, hvor de vil holde et foredrag omkring Formel 1 og Nicolas Kiesas karriere.

Der er mere info på www.motorfestival.dk og på Facebook: https://www.facebook.com/motorfestival.dk/

Kommentarer