DEL

Den nye luksusbus fra Ford byder på teknologier der før kun er set på personbiler – og så har den plads til op til otte personer.
Med stilsikre og velproportionerede former får luksusbussen et mere maskulint udseende i forhold til forgængeren – og den trapez-formede grill med kromdetaljer og de smalle forlygter med LED-kørelys er med til at sikre, at linjerne flyder sammen.
I kabinen trækkes blikket mod det nye instrumentpanel, der netop har set dagens lys i den nye Fiesta. Instrumentpanelet har et attraktivt design med en lækker finish og det brugervenlige Ford SYNC 3-system med tilhørende 8” touch screen. Hvis man tilkøber navigation, kan systemet hurtigt vise vej til nærmeste tankstation eller parkeringsplads ved at sige ”Jeg skal tanke” eller ”Jeg skal parkere”.
Designet med horisontale elementer fremhæver kabinens størrelse – og der gives en følelse af kvalitet med de bløde materialer og luksuriøse detaljer i krom og sort højglans.

God benplads

For at give kunderne den ultimative fleksibilitet i at udforme og bruge selve passagerdelen som de ønsker, kan den nye Ford Tourneo Custom tilbyde seks individuelle sæder, der kan konfigureres alt efter behov.
Så hvad enten man vil rejse i en limousineagtig atmosfære, skal have plads til en masse bagage eller ønsker at sidde i sæderække, er det muligt i den nye Tourneo Custom.

Teknologier som var det en personbil

Ford Tourneo Custom gør kørslen endnu lettere med sine mange teknologier. Luksusbussen kommer som standard med Ford SYNC 3-systemet, der gør der lettere at finde vej, styre musikken og tale i telefon – uden at tage mobilen frem.
Den fås med Intelligent Speed Limiter, der automatisk tilpasser bilens tophastighed ved at bruge Traffic Sign Recognition-systemet til at registrere pågældende fartgrænse.
Blind Spot Information System (forkortet BLIS) hjælper føreren med at se trafikken i de blinde vinkler. Cross-Traffic Alert hjælper yderligere føreren med at se om der er trafik bag bilen, når man bakker ud fra en parkeringsplads.
Ford Tourneo Custom forventes at komme til Danmark i foråret 2018.

Kommentarer